maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannuksesta selvitty

Se on juhannus-juhlat takanapäin. Meillä oli iso joukko vieraita täällä viettämässä keskikesän juhlaa. Parhaimmillaan meillä taisi olla yhdeksän lasta ja neljätoista aikuista. Aikamoinen porukka siis. Onneksi ilmat olivat ihanat, sillä osa vieraistamme nukkui teltassa. Lasten kanssa käytiin uimassa, grillattiin, syötiin, saunottiin, pelattiin lentopalloa, leikittiin kirkonrottaa, vähän juotiinkin. Mukava juhannus siis kaikinpuolin. Onnettomuuksilta toki ei voitu välttyä. Esikoisemme astui naulaan ja naapurilta taisi murtua kylkiluu lentopalloa pelatessa. Onneksi vakavimmilta onnettomuuksilta vältyttiin.
Kerroin aikaisemmin, että miehet suunnitteli meillä oikean rosvopaistin valmistamista juhannuksena. No jäi paistit tekemättä. Taisi olla liian työläs valmistaa. Ilmeisesti helpompaa heittää grilliritilälle makkarat. Mutta siis kivaa oli ja luulen että vieraammekin viihtyivät. Olihan täällä vilskettä ja vilinää, nyt taas osaa arvostaa hiljaisuutta ympärillä ja omaa perhettä.
Minni-ponia on välillä kova ikävä. Asioita käy läpi kertä toisensa jälkeen läpi. Susku-heppa haettiin pois laitumelta kotiin. Ikäväämme helpottaa vähän se, että meille muutti uusi poni. Susku sai kaverin. Kerron uudesta tulokkaasta seuraavassa postauksessa tarkemmin.
Hyvää kesän jatkoa kaikille, hellettäkin on kuulema luvassa. Minä tykkään!

2 kommenttia:

  1. Eksyin vahingossa lukemaan blogiasi ja tykkään kovasti. Itsekin maalta. HyväÄ kesän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiva tietää että joku näitä lukee ja vielä tykkääkin :) hyvää kesää myös sinulle!

    VastaaPoista