perjantai 26. heinäkuuta 2013

Sinä poljet, minä ohjaan

Meidän perheen pienen pieni kesälomamatka on takanapäin. Käytiin pyöräilemässa Turun saaristossa. Korppoon ja Nauvon läpi rymättylään. Mukava ja vähän erilainen matka, kuin autolla huristellessa.
Meillä oli lapsetkin matkassa mukana. Esikoinen pyöräili reippaana ja kaksoset matkustivat pyörän peräkärryssä. Kärry ei sovi miehen pyörään (tai niin se ainakin väittää) joten minäpä sotkin menemään peräkärryn kanssa. Hienosti meni lasten kannalta. He selvästi nauttivat kärryssä matkustamisesta. Olivat tosi kiltisti ja jopa nukkuivat siellä. 50 kilometriä tuli poljettua kahden päivän aikana. Yötä oltiin Nauvossa leirintäalueella. Mukavia maisemia tuli nähtyä. Ihanaa maaseutua tuo Korppoo ja Nauvo. Todella viehättäviä taloja ja pihoja vaikka kuinka paljon. Eläimiä oli laiduntamassa tien varsilla. Juuri sellaista maisemaa kuin kaipasinkin. Lauttamatkat oli tiestysti myös mukavia. Sai ihailla merimaisemaa auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta.

Vielä olisi tarkoitus tänä kesänä esikoisen toiveesta käydä Särkänniemessä, muuten ollaan ihan kotona vaan. Tarvitsee saada vielä monta keskeneräistä projektia valmiiksi ennenkuin syksy ja talvi hiippailee paikalle. Lähinnä tuo talon julkisivun kunnostusremontti vaatii vielä pientä viimeistelyä. No onneksi kesää on vielä jäljellä ja aurinko paistaa ja viikonloppukin edessä. Viikonloppu kuluu kyllä minun osalta lähinnä työn merkeissä. Huomenna saadaan ystävän koira hoitoon, joka sattuu olemaan muuten samaa merkkiä kuin meidänkin koiruli eli dalmatialainen. Mukavaa, kun Öppe saa kaverin, jonka kanssa juosta ja leikkiä.

2 kommenttia:

  1. Meillä on muuten vihdoin kuoriutunut kaksi pientä tipuakin. Niin suloisia! Kerron lisää seuraavassa postauksessa :)

    VastaaPoista
  2. Kessu ja palvelusväki kiittää mahtavasta hoitopäivästä <3

    VastaaPoista