tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kevään merkkejä

Huhtikuuta jo elellään kovaa vauhtia. Ihanaa, kun tulee kevät! Lunta on vielä täällä etelässäkin aika paljon, mutta mukavasti aurinko jo päivisin lämmittää ja sulattaa meidänkin pihaa. Tänään totesin juuri ulkoilessani lasten kanssa, että pienemmille saa pukea kohta kurahousut ja kumisaappaat jalkaan. Alkaa ah niin mukavat kurakelit, kun aurinko sulattaa jäätyneen pihan.
Yksi varma kevään merkki on myös hevosten lantalan tyhjennys. Mies alkoi tänään tuohon hommaan. Minä tyydyin katselemaan lasten kanssa vierestä kun mies rehki kirjaimellisesti nilkkoja myöden paskassa :)Vaikka tuo homma ei ole välttämättä niitä kaikkein mukavimpia niin homman valmistuttua on kivaa. Urakka jäi vielä ihan kesken, mutta silti lantala näyttää jo nyt siistimmältä ja suuremmaltakin kun se on puolta tyhjempi.
Kellojen siirron myötä on mukavaa kun illat ovat valoisampia. Nyt voi ulkoilla ja lähteä ratsastuslenkillekin vielä vaikka puoli kahdeksan jälkeen,eikä tarvitse pilkkopimeässä liikkua.
Koiran kanssa lenkkeilessä olen yrittänyt kovasti sulaneita ojan pientareita tiirailla, jos olisi näkynyt keltaisia leskenlehtiä, mutta eipä vielä löytynyt. Tiedän kyllä, että moni on niitä jo bongaillut.


                                                       Kevään merkkejä etsimässä

                                                         Ystävät nauttivat auringosta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti